Община Трекляно получава 61 хил.лв. повече в бюджета си за 2013-а

снимка: bg.wikipedia.org

Народният представител Валентин Микев проведе работна среща в община Трекляно. В нея участие взеха кметът Радко Петрунов, общинските съветници от ПП ГЕРБ, представители на държавни структури и общински служители. Депутатът запозна присъстващите с параметрите на приетия на първо четене Бюджет 2013. От думите му стана ясно, че през следващата година общината ще получи с 61 000 лв. повече в сравнение с 2012 г.

Кметът изрази своето задоволство от завишените стойности.“Тези средства ще ги разпределим за ремонт на улици и общински съоръжения, които нямахме възможност да ремонтираме настоящата година. За община като Трекляно, 61 000 лв. е сериозна сума“, допълни Радко Петрунов.

Валентин Микев обсъди с присъстващите и възможности за ремонт на административната сграда на общината. „Ще търсим варианти по различни проекти да възстановим нормалния облик на сградата. Приоритетно е смяната на дограмата и ремонт на санитарните възли. Те трябва да отговарят на изискванията на времето, в което живеем“, заяви Микев.

Народният представител и кметът посетиха още сградата, в която ще се помещава полицейският участък и Основно училище „Св.Климент Охридски“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK