Трима депутати уважиха събора във Ваклиново и съпартийците си от община Сатовча

Снимки: личен архив

Депутатите Алиосман Имамов, Муса Палев и Кристиан Вигенин бяха сред официалните гости, поканени от администрацията в Сатовча да уважат традиционния събор край село Ваклиново, посветен на тютюнопроизводителите, който Община Сатовча провежда за 11-а поредна година под патронажа на кмета Арбен Мименов. 

Вигенин и общинският лидер на БСП Милко Сиркьов подредиха трапеза на ваклиновските ливади и заедно със съпартийци, роднини и приятели се насладиха на красивата природа, многолюдния събор, нощната музикална програма и невероятната заря, с която бе даден старт на всенародното веселие, което продължава и днес.

Наздравици и сърдечни пожелания по случай празника Рамазан Байрам вдигнаха със свои съпартийци, симпатизанти и тютюнопроизводители от четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча и депутатите Алиосман и Муса Палев, както и областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин.

По традиция ръководството на Община Сатовча, в качеството си на организатор на събора край Ваклиново, кани на събитието лидери на партии и депутати, избрани от Благоевградска област, кметове и общински съветници от общината и много други гости.

„Тазгодишният събор на Ваклиново надмина всичките ни очаквания за посещаемост, тъй като той съвпадна и с празника Рамазан Байрам. Миналата годита над 25 000 души бяха наши гости на събора на тютюнопроизводителите, но тази година те ще са още повече. Радваме се на присъствието на извънредно много наши гастарбайтери от САЩ, Испания, Португалия, Англия, та чак и от Хаваите и други държави, които за празниците и за събора се прибраха по родните си места, за да празнуват заедно с близките си", сподели кметът на общината домакин Арбен Мименов.

Хиляди младежи пък до сутринта купонясваха под звездите с фолк певеца Фики, който бе гост изпълнител на откритата дискотека на ваклиновските ливади.

 

КОМЕНТАРИ

12300:17 - 20.07.2015
AKADE E BASSEV,MAY SE KRIYE V CAMIYATA V RIBNOVO PRI OJITE I MUFTIYATA.KRIYE SE OT OZVERELITE PATRIOTI V GARMEN.VREMETO NABLIJAVA-BASHEV U ZATVORU ZARADI NEZAKONNITE CIGANSKI POSTROYKI-0T 2000G. DO DNES 100,I IZDADENITE NEZAKONNI I FALSHIVI UDOSTOVERENIYA ZA TARPIMOST.KI GO EBNAT PATRIOTITE.HA DA VIDIM SEGA KAKKE IZLAJE GLUPAVITE CIGANETA.
do kr23:10 - 19.07.2015
a kade e vashiqa apash asim ademov
manol22:29 - 19.07.2015
Манол е болен 5 месеца - с 52 процента инвалидност и е на хорото в Рибново!
ха ха20:46 - 19.07.2015
Ей ,какво нещо е завистта.Дори и да не е депутат пак не ви дава мира.Той си е добре ами на вас май живота ви няма смисъл без да го споменете.

FACEBOOK