Радомир отбелязва празника на града

Снимка: община Радомир

Кметът Пламен Алексиев с поздрав към жителите на общината

Радомир отбелязва своя празник на града днес. Програмата започна със Света литургия в храма „Св. вмчк Димитър Солунски“, от 11 часа стартира водосвет за здраве и благоденствие на жителите на общината. През днешния ден са планирани две изложби – „Живопис“ на Надежда Боборачка и „Радомир през моя обектив“.

Специален поздрав за жителите на общината отправи и кметът на града Пламен Алексиев:

Днес отбелязваме Деня на града!

От името на администрацията на Община Радомир и от мое лично име ви поздравявам с Празника на град Радомир! Колкото и да сме различни, както и да се развиват съдбите ни, обединява ни едно - любовта към нашия общ дом.

Историята на нашия град и на тази земя, е преди всичко история на неговите жители, чиито трудови и военни подвизи играят важна роля в съдбата на Родината в продължение на векове. С право се гордеем с нашите именити сънародници, които са прославили Радомир със своя безкористен, усърден, упорит труд и постижения в различни области. Сегашното поколение радомирци, умело и грижливо съхраняват и обогатяват потенциала на малкия ни земен рай.

Всички положителни промени в облика, живота, възраждането са резултат от съвместната ни работа. С основание се гордеем с нашия град, неговите съвременни постижения, вярваме и в неговото бъдеще.

Предстоят ни още много сериозни задачи за подобряване на общия ни дом. Убеден съм, че заедно можем да ги решим. Ще направим всичко възможно комфортът и благополучието да станат основа за живот в родната ни земя.

Искам да благодаря на всички жители, за отдадеността им! Желая ви здраве и просперитет, успех във всички ваши начинания!

Честит Ден на град Радомир, скъпи съграждани!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK