Община Сандански е номинирана за туристическа община на годината

Снимка: Община Сандански

Номинацията е за петите годишни награди на туризма за 2020 г.

Министерството на туризма обяви началото на петите годишни награди на туризма за 2020 година.

В конкурса участват голяма част от българските общини, за които туризмът е един от водещите отрасли. Макар сложна и изпълнена с предизвикателства и изпитания година, Министерството ще отличи туристическите общини с добри практики и устойчива политика за туризма през последните 12 месеца.

Община Сандански е номинирана в една от най-важните категории за специална награда на конкурса – Туристическа община на 2020 година.

Всеки, който желае да подкрепи курортната община, може да гласува с кликване върху https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-obshtina/ и маркиране на община Сандански. Може да се гласува еднократно за един участник в рамките на една категория. Онлайн гласуването ще приключи на 07.12.2020 г., 23:59 ч.

"Днес туризмът е един от най-сериозно засегнатите сектори от икономиката ни. Но въпреки сложната здравна и социално-икономическа обстановка, вярваме, че заедно с обединени сили, ще се справим с предизвикателствата и Сандански отново ще бъде любимо и предпочитано място за отдих и туризъм на всички негови многобройни гости и приятели, дошли тук от близо и далеч. Защото Сандански е там, където ни води сърцето", заявиха от общинската администрация.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK