Социалният формат „Тя в Сандански“ представя две невероятни санданчанки

Снимка: Община Сандански

Събитието ще се проведе на 29 юни от 18:30 ч. в Епископска базилика

„Тя в Сандански“ представя активните жени на Сандански и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали.

Социалният формат ще срещне публиката с две невероятни жени, с които Сандански се гордее. 

МАРИЕТА ПЕТРОВА е вдъхновяващ пример на жена, която безотказно следва пътя си и със сърце, упоритост, подкрепа и много труд, постига целите си!
За себе си, Мариета казва следното: Този, който знае къде отива, светът му дава път! Казвам се Мариета Петрова от гр. Сандански и това е моето мото в живота. На 35 г. съм, семейна и майка на 2 деца, работеща, търсеща и искаща всичко от живота. 

МАРИЯ ХРИСТОВА-КАРАСТОЯНОВА: По образование тя е мениджър – маркетинг и реклама, а по сърце е творец! Обича да рисува, пише стихове и е един от организаторите на Национален фолклорен фестивал за любители танцьори „Сандански пее заиграва, Пирина разлюлява”. Била е 15 години мениджър производство на фирма за изработка на дамско облекло, но от единадесет години е сватбен агент и талантлив флорист и като такава участва в много проекти на Община Сандански, като декоратор. Хобито е да твори в кухнята. Има подкрепата на приятелите си и семейството, което е винаги е до нея, дори, когато е като „буря”.

Събитието се организира на доброволчески принцип от Емилия Маринова и екип на Балкански младежки фестивал, в партньорство и с домакинството на Община Сандански.

„Тя в Сандански“ ще се проведе на 29 юни от 18:30 ч. в Епископска базилика, град Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK