Община Петрич мина на лятно работно време

снимка: Община Петрич, архив

Кметът на община Петрич инж. Вельо Илиев издаде заповед, с която въвежда временно лятно работно време на администрацията. Според заповедта от този понеделник - 25 юни, работното време на общината ще бъде от 7.30 до 16.00 часа. Служителите ще почиват от 12.00 до 12.30 ч. по обяд. По този начин се запазва осемчасовото работно време, съгласно Кодекса на труда.

Без прекъсване от 7,30 до 17,30 продължава да работи центъра за административно обслужване на гражданите.

Лятното работно време се въвежда с цел удобство за всички жители на община Петрич и икономия на средства. Гражданите ще бъдат обслужвани в ранните часове на деня и ще бъдат избегнати пиковите горещини, които според лекарите са най-опасни.

Освен това улеснени ще бъдат и пътуващите жителите от населените места в общината, които имат нужда от административно обслужване. С въведеното лятно работно време, избягвайки високите температури, гражданите ще могат да получат всички услуги, които осъществява администрацията.

Без промяна на работното време ще останат Дирекция „Местни данъци и такси“ и „Общински имоти“, които се помещават в сградата на ГУМ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK