Кметът на Белица изпълни обещанието си към жителите на селата Палатик, Черешово и Златарица

Снимки: Община Белица

Рано тази сутрин кметът на община Белица, Радослав Ревански, лично инспектира ремонта на пътя Палатик – Елешница, където цялостно се полага асфалт върху главната улица в в с. Палатик и се рехабилитира пътят от Палатик до двете планински реки в землището на община Белица.

След повече от 40 години без да се обръща внимание на огромния проблем за жителите на селата Палатик, Черешово и Златарица, кметът Ревански сериозно се зае с ремонта на пътя, който е единствената връзка на местното население от селата Черешово, Златарица, Палатик до Белица и Разлог.

Заедно с общинския градоначалник при огледа за изпълнение на ремонтните дейности бяха и кметовете на с. Черешово - Али Куньов, и на с. Палатик - Салих Сатев.

Въодушевени и щастливи от изпълненото обещание, селските кметове лично благодариха на градоначалника на Белица за изпълненото обещание за полагане на асфалт в населените места.

Радостен от факта, че хората ще имат възможност да пътуват по асфалтирани пътища, Сабри Робев - жител на с. Палатик, сподели пред всички присъстващи: "Кмете, ти работиш много и изпълняваш всичко, но и ние, хората, сме ти много признателни. Затова на следващите избори няма нужда да идваш и да ни агитираш да гласуваме, защото знаем, че ти си нашият кмет. Благодарим ти от сърце за всичко, което правиш за нас!".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK