Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ - на финалната права!

Снимка: Infomreja.bg, архив

Кампанията цели набирането на средства за закупуването на 10 респиратора за МБАЛ-Благоевград

Едва ли някой някога е мислил, че една малка молекула, каквато е тази на Ковид-19, ще преобърне човечеството. Четири месеца светът се бори с новата зараза, всички сили и средства са насочени към лечението и търсенето на ваксина срещу този смъртоносен вирус.

Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ цели набирането на средства за закупуването на 10 броя респиратори за МБАЛ-Благоевград. Областната болница е разпределена от Националния оперативен щаб да приема най-тежките случаи.

Медиите много често сме хулени, че поднасяме на обществото само лоши новини, особено в последните месеци, тъй като всеки ден изнасяхме актуална информация за броя на заболелите, броя на починалите и т.н.

Но наш обществен дълг е и да помагаме, да даваме сили и надежда.

Ето защо Ви призоваваме да участвате в тази инициатива, не забравяйте, че с всеки малък жест се спасява един човешки живот, а с такава постъпка означава, че сме спасили и целия човешки свят!

Не забравяйте, че  с всеки дарен лев помагате не само на болните от Ковид-19, но и на медиците, които се борят със заразата, защото тази апаратура е от първа необходимост при лечението!

Подкрепете кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ в платформата на Хелпкарма!

Повече информация за инициативата можете да откриете на нашият уеб сайт: www.zadaniima.com

Знаем, че времената, в които живеем, са трудни и тежки, освен опасната зараза светът влиза и във финансова криза, затова благодарим на всички дарители, които се включиха с парични средства.

Не забравяйте, че въпреки че част от мерките се отпаднаха, опасността все още не е отминала! Ето защо не трябва отпускане - "За да ни има!".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK