Община Кюстендил в подкрепа на регионалния канал на Кабел САТ Запад

Снимка: Infomreja.bg

Община Кюстендил изрази подкрепата си за регионалния канал на Кабел САТ Запад и своето несъгласие по отношение на прекратяване на работата му. 

"С настоящото писмо  Община Кюстендил се обявява в подкрепа на регионалния канал на Кабел САТ Запад и изразява своето несъгласие по отношение на прекратяване работата му.

Призоваваме собствениците още веднъж внимателно да анализират отношението си към екипа на телевизията, оценявайки безспорния професионализъм и обществения им принос, като положи необходимите усилия за запазването на работните им места.

В последните години тази телевизия се наложи като една от водещите за региона със своето обективно и своевременно отразяване, както на местни и регионални новини, така и на общественото мнение.

За жителите на общината  липсата на подобна медия ще бъде крайно неудобство, тъй като би затруднило достъпа до информация.

В частност за работата на Общинска администрация – гр. Кюстендил, прекратяването излъчването на канала би означавало загуба на „мерилото” на обществените реакции.", се казва в писмото.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK