Кметът Ревански с конкретни мерки за борба с безработицата и повишаване качеството на живот в българските общини

Снимки: ДПС

Централното оперативно бюро на ДПС, депутати, областни шефове, кметове на общини, ръководството на Младежко ДПС и други се събраха във Велинград за разработване на програма за ускорено развитие на България. Работната среща се проведе на 5. и 6. октомври.

С конкретни мерки за борба с безработицата тази събота кметът на Белица Радослав Ревански предложи в управленската програма да бъде заложено задължително във всяка община да има Център за спешна медицинска помощ.

Пред  журналисти по време на семинара на ДПС, ръководството на партията, депутати и евродепутати, областни председатели и кметове, Радослав Ревански настоя за ангажирането на председателя на Движението за права и свободи, Мустафа Карадайъ, и ПГ на ДПС да използват всички парламентарни механизми за натиск върху управляващите, именитият планински курорт Семково да стане общинска собственост.

Освен това, за да бъдат открити още работни места, направи предложение за по-ефективно управление на държавната собственост на общините и най-вече те да станат общинска собственост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK