Центърът за личностно и творческо развитие в Благоевград закрива учебната година

Годишни концерти на различни школи от Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград ще отбележат края на учебната година.

Старт ще поставят школите по пиано и цигулка, които ще представят своите изпълнения на 6 юни от 18:00 часа. Те ще покажат всичко научено до момента в 337 зала в Първи учебен корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски“ пред семейство и приятели, жители и гости на града.

Програмата на Центъра за личностно и творческо развитие продължава с годишен концерт на фолклорната група „Бисери“, която ще покаже талант и умения на 7 юни от 17:30 часа в залата на Кукления театър. Малките представители от фолклорната група са подготвили богата музикално-танцова програма, с която ще зарадват своите близки.

На 8 юни от 18:30 часа, в зала „Яворов“, музикантите от ДЮФА „Пиринска китка“ ще блеснат в народни носии на сцената, за да представят богатия си репертоар от песни, танци и музикални инструменти.

Годишните концерти на ЦЛТРДБ се превърнаха в традиция. Всяка година, в края на учебната година, възпитаниците от различните школи гордо показват своето майсторство, блясък и всичко научено през годината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5
loading...