Санират полицията и пожарната в Разлог

Снимка: Община Разлог, архив

Със своите решения ОбС - Разлог, прие включването на СУ „Братя Каназиреви“, ОУ „Никола Парапунов“, ОУ „Братя Миладинови“ - с. Елешница и ОУ „Неофит Рилски“ - с. Горно Драглище, в списъка на средищните училища в Република България за 2019 година.

С пълно мнозинство се прие детска градина „Надежда“ - с. Елешница, и ОУ “Братя Миладинови“ - с. Елешница, да бъдат включени в списъка на защитените училища в републиката.

В дневния ред бе разгледан и приет отчет за дейността на ОбС-Разлог, и неговите комисии за периода 01.01.2018 – 30.06.2018 г., внесен от председателя д-р Мария Копанарова.

От изключителна важност бяха 3 от предложенията, внесени от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев, и приети с пълно мнозинство от общинските съветници, а именно:

1. „Повишаване на енергийната ефективност на административни сгради на Районно управление – Разлог, и Районна служба пожарна безопасност и защита на населението“.

2. „Реконструкция и изграждане на канализационна и водопроводна мрежа на гр. Разлог – I етап по проект за изпълнение и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води на Разлог“.

3. „Осигуряване на достъпна среда в административните сгради на Община Разлог“.

На заседанието бяха разгледани и приети още Доклад относно управлението на горски територии общинска собственост, Доклад за допускане и изработване на ПУП – изменение на улична регулация, както в гр. Разлог, така и в с .Баня.

Приета беше и Наредба за насърчаване на инвестициите с обществено значение и издаване на сертификати клас В.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK