Община Хаджидимово обяви поръчка за оборудването за Социалния патронаж

Снимка: Infomreja.bg

Обществена поръчка „Доставка и монтаж на кухненско оборудване за дейността на общинско предприятие „Домашен социален патронаж“, по проект на община Хаджидимово „Модернизиране на кухненското оборудване и обзавеждане на домашен социален патронаж“ е обявена от общинската администрация.

Финансирането на обществената поръчка е със средства, осигурени от Фонд „Социална закрила", в размер на 26 992.80 лв. с ДДС, представляващо 90 % от общата стойност на поръчката и съфинансиране от собствени средства на Община Хаджидимово.

Посочената стойност в размер на 29992.00лв. с включен ДДС, представлява максималния бюджет на обществената поръчка.

Дейностите, включени в обхвата на обществената поръчка, са насочени конкретно към подобряване качеството на социалната услуга, предлагана от общинското предприятие „Домашен социален патронаж“.

Храната за ползвателите на услугата се приготвя в кухнята на самото предприятие в Хаджидимово, където кухненските уреди са много стари и захабени, предвид на което е необходима тяхната подмяна.

Максималният срок за изпълнение на поръчката е 30 дни от сключването на договора. Отварянето на подадените от кандидатите оферти ще е на 25.06.2018 г. от 10:00 ч. в административната сграда на Община Хаджидимово.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK