Община Гоце Делчев с призив към гражданите заради очакваните обилни снеговалежи

Снимка: Община Гоце Делчев

Заради очакваните снеговалежи през почивните дни, Община Гоце Делчев призовава жителите на града и общината да проявят гражданска отговорност и да изчистят снега пред домовете си, офисите и търговските си обекти в случай, че се сбъднат прогнозите на синоптиците и в района се получи натрупване на много сняг.

От общинската администрация апелират при очакваната усложнена обстановка собствениците на автомобили и всякакви превозни средства да не ги паркират на пътното платно, за да може да се осигури нормалното преминаване на снегопочистващата техника, която от днес е в пълна готовност.

Ако паркирането на друго място е невъзможно, то поне автомобилите да бъдат само от едната страна на пътя, съветват от Община Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

мнение18:13 - 15.01.2016
така беше,и най-лошото уличното платно беше почистено сас голямо закъснение и то не навсякъде,но за сметка на тротоарите т.е."път на колите,а вие пешеходци,по въздуха"
СЪВЕСТЕН17:58 - 15.01.2016
през първия сняг аз по4истих с лопата снега пред къщи и направих пътека на тротоара ,но за моя изненада ,когато се върнах от работа по улицата беше минал снегорин и с него "добросъвестни "работници на прословутата фирма "чистота",които затрупаха тротоара с около метър сняг,т.е. трудът ми се обезсмисли,пак нямаше от къде да се минава
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK