Община Гоце Делчев предаде на съдия изпълнител армия от некоректни длъжници

Снимка: Infomreja.bg, архив

Цяла армия от недобросъвестни платци с издадени наказателни постановления предаде Община Гоце Делчев за събиране на дължимите налози на съдия изпълнители след решение на Общинския съвет.

До неприятната процедура се стигна, след като длъжниците бяха уведомявани по надлежния ред и подканвани да платят своевременно налозите си, без да се стига дотам те да бъдат събирани от съдия изпълнител.

Само за първите шест месеца на тази година от администрацията на Гоце Делчев са издадени 7350 наказателни постановления за различни нарушения от страна на жители на града и съставните на община Гоце Делчев села. От тях платените санкции до момента са едва 800 лева.

Съставените фишове за неправилно паркиране и други нарушения са 671 броя за общо 20 хиляди лева, като от тях платените са едва 6 000 лв. През 2016 година от отговорните служби и отдели в гоцеделчевската администрация са съставени 164 наказателни постановления, а през 2015 г. те са били 202 на обща стойност 35 000 лева.

Всички жители на община Гоце Делчев с наказателни постановления за неплатени налози и санкции са предадени на съдия изпълнител.

От администрацията съобщиха, че до дни на сайта на Община Гоце Делчев ще бъдат публикувани и имената на новите некоректни длъжници. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK