Община Гоце Делчев отбелязва Деня на християнското семейство

снимки: infomreja.bg, архив

В Деня на християнското семейство - 21-и ноември, самодейци от с. Баничан ще готвят благотворително за потребителите в Дома за стари хора в Гоце Делчев. Инициативата е на Община Гоце Делчев.

Ястията, които ще приготвят самодейците, са съобразени с народните традиции, както и с коледните пости които текат в момента, разкриха от общинската администрация. 

Освен вкусния обяд самодейците от Баничан са приготвили и скромна програма, с която да поздравят с празника възрастните хора от гоцеделчевския дом.

Празникът в Гоце Делчев ще бъде отбелязан и от ученици от Трето основно училище "Братя Миладинови", които от 13.30 часа утре в малката зала на читалище "Просвета" с традиционни за района обичаи също ще напомнят за Деня на християнското семейство.

Бившият социален министър Тотю Младенов и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов официално откриха миналата година Дома за стари хора в Гоце Делчев, който се намира в района на бившето военно поделение в града.

Сградата бе напълно обновена и приспособена в уютно жилище за възрастни хора със средства от социалното министерство и община Гоце Делчев с капацитет за 24 потребители.

 

снимки: infomreja.bg, архив
Бившият социален министър Тотю Младенов и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов официално откриха миналата година Дома за стари хора в Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK