Стотици посрещнаха Дядо Коледа в Първо ОУ в Гоце Делчев, изкупиха за минути коледния базар, средствата отиват за деца в нужда

Снимки: Първо ОУ - Гоце Делчев

По традиция ден преди Бъдни вечер дворът на Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев се превръща в арена на вълшебствата, красотата, веселието, благотворителността и най-тържественото посрещане на Дядо Коледа, Снежанка и техните помощници.

Така бе и днес, още по-красиво и по-прекрасно от миналите години в елитното гоцеделчевско училище, където стотици ученици, родители и учители организираха невероятен празник.

Големият коледен базар, на който днес имаше буквално "от пиле мляко" и който бе съвместо подреден от учители, родители и ученици, бе изкупен за минути, а събраните от него средства в размер на 1 815 лева са за подкрепа на деца в нужда.

С особено голяма радост и с приповдигнато празнично настроение учениците от школото посрещнаха и най-очакваните и обичани от тях гости в този ден - Дядо Коледа и неговите помощници, които пристигнаха с голям чувал, пълен с подаръци за най-послушните и талантливи деца. 

Пред очите на белобрадия старец и многото гости, изпълнили до краен предел големия училищен двор, оживяха приказни герои, оживяха коледните традиции и коледуването, а облечените в снежнобяла феерия мажоретки бяха като истински коледни снежинки и успяха да направят по-бял и още по-красив прекрасния празничен ден. 

Така днес коледната магия в Първо ОУ - Гоце Делчев завладя всички присъстващи, които си разменяха поздрави, щастливи усмивки и добронамереност.

Дядо Коледа от своя страна зарадва с подаръци учители и ученици, а на финал всички отнесоха скъп спомен от прекрасния коледен празник - грамоти с мотото "Моята вълшебна Коледа 2016".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK