Председателят на РС – Дупница, с благодарност към общината за поставени пейки

Снимка: Районен съд - Дупница

Гражданите ще могат да изчакват реда си за влизане в Съдебната палата

Административният ръководител на Районен съд – Дупница, съдия Иван Димитров изказва своята благодарност към кмета на Община Дупница, инж. Методи Чимев.

По предложение на Районния съд, Общината осигури 4 пейки за гражданите, които изчакват да бъдат повикани за участие в откритите съдебни заседания на съда или за административни услуги. Две от пейките са монтирани под козирката, до входа на Съдебната палата, а другите две, пред сградата.

Съгласно приетите от Висшия съдебен съвет Правила и мерки за работа на съдилищата в условията на извънредна епидемична обстановка, достъпът до Съдебната палата в гр. Дупница е ограничен, като участниците по насрочените дела изчакват да бъдат извикани пред входа на сградата. Сред изчакващите има и възрастни и трудноподвижни хора, за които е препоръчително да не стоят дълго време прави.

Поради това, председателят на РС – Дупница, съдия Иван Димитров отправи писмено предложение до кмета на Община Дупница, да бъдат поставени допълнителни пейки в пешеходната зона, в близост до Съдебната палата, разположени под дърветата, предвид започващия летен сезон.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK