Кметът на Белица обяви конкурс за най-добре почистен квартал

Снимки: Община Белица

Кметът на община Белица, Радослав Ревански, отправя своя апел към жителите на града: „Нека през април заедно да почистим нашия град, да се погрижим за улиците, където живеем, дворните си места, терените около институциите и фирмите в които работим, детските площадки, училищните дворове, местата за отдих. Да покажем, че обичаме родното си място и сме отговорни за чистотата и уюта му. Нека направим Белица по-приятно, спретнато и подредено място за живеене“.

Радослав Ревански благодари на всички граждани, които вече са започнали с почистването, и с надежда очаква всички жители на Белица да се включат в акцията и в рамките на 10 дни общинският център да се превърне в привлекателно място за гражданите и гостите на града.

Дните от 14. до 22. април Община Белица обявява за дни на пролетно почистване „За чиста и приветлива Белица”. Във връзка с акцията кметът на общината обява конкурс за „Най-добре почистен квартал“, като за победителите осигурява 150.00 лв. парична награда.

За удобството на всички граждани и фирми, ще бъдат подсигурени необходимите материали. Ръкавици и чували за смет всеки определен от квартала отговорник може да получи в сградата на Община Белица, стая № 104 - еколог на общината, г-жа Йълдъз Парова, тел. 0886/ 555 658.

Община Белица апелира събраната в чувалите смет да се оставя до контейнерите, разположени по улиците в съответните квартали.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK