Бум на коронавирус и в Дупница - 35 са новите случаи, в Кюстендил те са 31

Снимка: Infomreja.bg

Към този час в Ковид отделението на болницата в град Кюстендил са хоспитализирани 65 души

Нови 84 положителни случаи с Ковид-19 има през изминалото денонощие в област Кюстендил. По общини случаите са: Дупница – 35, Кюстендил – 31, в Бобов дол и Сапарева баня по 7, Бобошево – 2, по една положителна проба има от Рила и Невестино, съобщават от Областния кризисен щаб.

Към този час в Ковид отделението на болницата в град Кюстендил са хоспитализирани 65 души. Четирима пациенти са интубирани и в реанимация, други седем са в тежко състояние. По-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.

Към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 4 лица. Един от пациентите е на интензивно лечение, другите трима са на кислородна терапия и в средно тежко състояние. В рамките на деня се очакват резултати от PCR тестовете на 23 лица, които са с положителни антигенни тестове.

Хоспитализираните пациенти към този час в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са 13. Един от тях е интубиран, двама други са в тежко състояние, а шест лица са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK