Обраха семейство от Гоце Делчев, докато празнува Курбан Байрам

снимка: infomreja.bg, архив

Крадци са проникнили вчера в дома на семейство от гоцеделчевския квартал "Юг", докато обитателите били да честитят Курбан Байрам на родителите и близките си, които живеят извън града.

Около 2 000 щатски долара, 500 евро, 1 000 лева, два големи мъжки златни пръстена и скъпо дамско колие са задигнали крадците от апартамента на семейството, което живее в бл. 16. 

Сигналът за кражбата е подаден в РУП - Гоце Делчев към 16 часа вчера, когато собствениците на жилището се прибрали и намерили апартамента си разбит и обран.

При огледа разследващите са установили, че крадците са проникнали в жилището, след като разбили патронника на входната врата.

Общата стойност на нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 

Назначени са издирвателни мероприятия, установени са и следи, които оставили след обира крадците, съобщиха полицаите, които не скриха, че разполагат с насоки, по които работят усилено за залавянето на извършителите.

 

КОМЕНТАРИ

До do ataka15:42 - 30.10.2012
Прав си в коментара си, за съжаление. Помаци е обидна дума. Може да се случи на всеки. Да видим какво ще направи полицията и дали крадците ще бъдат заловени.
do ataka13:52 - 30.10.2012
И ако са помаци от Ореше какво?!?!?? Заслужават да бъдат обрани ли? Така им се полага ли или какво? Дано утре новината да е за теб та да разбереш, че пред крадците всички сме равни. Аман от комплексари!
Анко03:01 - 30.10.2012
В Грузия, която не мога да причисля към нормалните държави - Германия, Франция и др., за кражба на мобилен телефон получаваш присъда 7 години затвор! В нормалните държави е още по-страшно. Сметнете онези боклуци колко години затвор ги чака. Дано ги хванат скоро, и по българските закони пак ще полежат на топло известно време...
ataka21:46 - 29.10.2012
pomaci ot Oreshe

FACEBOOK