Димитър Ирибозов: Благоевград няма време за експерименти, нужен му е енергичен и решителен кмет като Андон Тодоров

„Андон Тодоров не ви обещава - той гарантира, че поетите ангажименти ще бъдат реализирани в полза на хората“

Изявление на Димитър Ирибозов, председател на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на община Благоевград

След по-малко от 2 г. от последните избори за местна власт община Благоевград е изправена пред нов избор за кмет.

Някак си при всяка предизборна кампания се повтарят едни и същи послания, обещания и надежди. Не може да се отрече, че всеки кмет е оставил следа след себе си в развитието и благоустрояването на общината. Може да се твърди обаче, че повечето от заемалите тази длъжност не са довеждали докрай започнатото, не са изпълнявали поетите обещания, използвали са властта за лични облаги и „услуги“ на приближени хора и фирми. 

В изминалите години всяко едно общинско управление неглижираше въпроса с икономическото развитие на града. Не се търсеха сериозни инвеститори, които да осигурят заетост на населението с достойно заплащане на труда. Много жители на общината я напуснаха, търсещи препитание в други райони на страната или в чужбина. В хората се създаде трайно впечатление, че общината „пропада“, „загива“, няма „бъдеще“ и ред други такива негативни усещания.

В оставащите малко повече от 2 г. до редовните кметски избори Благоевград и общината се нуждаят от енергичен, смел, можещ и решителен кмет, който да формира едно силно управление, насочено към решаване на проблемите, трупани с години.

Благоевград няма време за експерименти, а има нужда от човек, който има опит и няма зависимости.

Такъв човек аз виждам в лицето на Андон Тодоров. От него се нуждаят благоевградчани в този критично труден за всички ни момент.

Защото той не ви обещава - той гарантира, че поетите ангажименти ще бъдат реализирани в полза на хората, а не на отделни икономически или политически субекти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK