Болниците в Благоевград са оборудвани с предпазни средства

Снимки: Община Благоевград

Предпазните костюми са заплатени и дарени на община Благоевград от Тодор Наков

Община Благоевград предостави защитни костюми, предпазни шлемове и маски на здравните работници от Център за спешна медицинска помощ, Многопрофилна болница за активно лечение "ПУЛС" и Многопрофилна болница за активно лечение - Благоевград. 

Предпазните костюми са заплатени и дарени на община Благоевград от Тодор Наков и са разпределени по здравните заведения. 

Община Благоевград изказва огромна благодарност на Наков за помощта и подкрепата! 

Център за спешна медицинска помощ Благоевград получи 100 бр. маски, 10 бр. предпазни шлемове за лице и 15 бр. защитни костюми, които са за многократна употреба. 

Болница "ПУЛС" получи 200 маски, 30 предпазни шлемове за лице и 53 защитни костюми за многократна употреба. 

Многопрофилна болница за активно лечение- Благоевград, получи 200 бр. маски, 20 бр. предпазни шлемове за лице и 60 бр. защитни костюми за многократна употреба. 

"Благодаря на лекарите и медицинските екипи. Благодаря на хората, които ни помагат в трудната обстановка, в която се намираме. Благодаря, че отделяте от личните си  средства, за да помогнете! Нека бъдем единни в създалата се ситуация в името на нашите деца и родители! Заедно можем да победим!“, каза инж. Румен Томов. 

Община Благоевград призовава жителите да спазват стриктно препоръките на Министерство на здравеопазването и заповедите на Община Благоевград!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK