ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Да помогнем на Мартин Асенов от Сандански!

Снимки: Личен архив

Мартин Асенов е на 27 години от град Сандански. Когато станал на 13 г., разбрал за тежката диагноза Остеосарком (злокачествен рак). Този вид рак е много прогресивен и засяга костната система.

Последните 14 години са минали през тежки битки, включващи биопсия и упорити химиотерапии. Остеосаркомът бил засегнал коляната става на Мартин. Тогава докторите изрязали голяма част от нея и му поставили изкуствена, която била с годност 10 години.

Поради невъзможността да събере непосилната сума, Марти изкарва с нея още 4 години, които надхвърлят годността на изкуствената става. Голям е рискът, ако тази изкуствена става не бъде сменена в най-скоро време, защото е счупена.

В клиниката по костна патология и обща ортопедия в УСБАЛО „Проф. Бойчо Бойчев“ – Горна баня, са необходими 30 000 лв. за операцията.

Средствата за операцията и лечението на Марти са непосилни за семейството му. Те молят познати и непознати за помощ и милост.

За да бъде прозрачно всичко семейството е открило дарителска сметка: BG37FINV91501317090098

„Няма по-тежко нещо за една обичаща съпруга от това да гледа как любимият й страда от такова заболяване. Само онзи, който обича истински ще ме разбере какъв ад е да гледаш страданието на най-скъпия ти човек. Никога не съм си мислила, че някой ден ще трябва да се боря за живота на моя любим. Но никой не е застрахован. Затова моля всички добри хора за помощ! Сумата за младо семейство като нас е непосилна. Със съпруга ми оценяваме всяка помощ.Моля Ви помогнете на Марти да живее живот, да проходи отново!“

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK