Обявиха за издирване Янек Миланов, ден преди изчезването му имал спор с гард на Галеви

Снимка: Infomreja.bg

Янек е в неизвестност от 1-и август

ОДМВР – Кюстендил, обяви за издирване Янек Миланов, който е на 43 години и е от гр. Дупница. Негов роднина на 1 август е заявил в РУ - Дупница, че от 31 юли няма връзка с него, в неизвестност е.

Служители на РУ – Дупница, са предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, Янек Миланов е обявен за общодържавно издирване  на 1 август. Районното управление  продължава да работи активно по установяването на лицето.

Янекс Миланов работи в чужбина, по време на отпуските си се завръща в родния град. В полицията няма постъпили сигнали за отправяни заплахи към него. За времето от 2019 до 2020 г. е подал 2 сигнала в РУ – Дупница, за посегателство спрямо автомобила му – за счупено странично огледало и надраскана врата.

През месец май Миланов разпострани кадри от личната му камера, поставена пред апартамента му, която засне посегателствата върху колата му. Тогава искаше да подаде сигнал, но някоко часа по-късно се отказа с обяснението, че това ще попречи на разследването.

РУ - Дупница, моли гражданите, които имат информация за него, да се обадят в РУ - Дупница,  на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Любопитна подробност е, че Янек е имал кофликт с един от приближените хора на Братя Галеви - Васил Капланов. Последно на 31-и юли двамата са се срещнали, а неофициално се твърди, че Янек имал връзка със съпругата на Капланов.

Най-вероятно става въпрос за любовен триъгълник, проверяваме всички версии по случая, коментираха пред ИНФОМРЕЖА от ОДМВР - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK