Румен Радев: Важно е армията да има подкрепата на своя народ и на нашите политици

Снимка: БГНЕС

Важно е Българската армия да има подкрепата на своя народ и на нашите политици. Това каза президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените ни сили Румен Радев след края на военния парад, предаде репортер на БГНЕС.

Държавният глава отново посочи, че им предстоят тежки, сериозни решения за доброто на Българската армия.

„Даваните средства от българския народ, защото тези пари са на народа, трябва да се превърнат наистина в бойни способности по най-добрия начин. Това в момента е призвание и на политици, и на висше военно ръководство. Ще ги подкрепям във всички добри начинания”, подчерта държавният глава.

Според него парадът е бил прекрасен. „Създаде много емоции, настроение, дух, преди всичко, коментира президентът и върховен главнокомандващ. И тази година, хората на площада за парада на армията бяха доста, а за президента това е изключително важно. Нашите мъже и жени с униформа имат нужда от тази подкрепа. Те трябва да чувстват подкрепата на своя народ, защото професията им е много тежка”, каза Радев.

В отговор на въпрос дали има представа каква ще е българската номинация за еврокомисар и дали е обсъждано това с него, Радев каза: "Не, на този етап".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK