Обявиха конкурс за съдебен секретар в Окръжен съд – Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Крайният срок за подаване на документите е 18 февруари 2020 г.

Окръжен съд-Кюстендил, обяви конкурс за длъжността „Съдебен секретар” - 1 щатна бройка. Необходимо е минимум средно образование; много добро владеене на машинопис и много добри познания по стилистика, правопис, граматика и пунктуация; познания и умения за съставяне и оформяне на съдебни протоколи, съгласно процесуалните закони. Компютърна грамотност - MS Word, Excel и Internet.

Описание на длъжността: изпълнява дейности по подготовка на делата за разглеждане в съдебни заседания; изготвя протоколи от съдебни заседания; изготвя списъци за реда и часовете на делата, съставя документи за изплащане на определени суми, съставя списъци на лица за призоваване.

Минималният размер на основната заплата за длъжността „съдебен секретар“ е 683.00 лева.

Начин на провеждане на конкурса и оценяване на кандидатите.

Първи етап -  разглеждане на постъпилите заявления и документи и допускане на кандидатите до втори етап.

Втори етап — писмен изпит: проверка на уменията за бързопис, правопис и компютърна грамотност, чрез изписване на диктуван текст, проверка на теоретичните познания – ПАС и ЕК /публикувани на интернет страницата на съда/.

Крайният срок за подаване на документи за участие в конкурса е 18 февруари 2020 г.

Кандидатите могат да подават лично или чрез пълномощник, с писмено пълномощно, документи за участие в конкурса в Окръжен съд  Кюстендил в Съдебната палата в гр.Кюстендил, ул.„Гороцветна“ №31, партер - регистратура, всеки работен ден от 09.00 до 17.00 часа.

Подробности за конкурса може да намерите на сайта на Окръжен съд – Кюстендил, в меню Пресцентър - Обяви и конкурси: https://kyustendil-os.justice.bg/bg/news3/8711

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK