Обявиха конкурс за съдебен деловодител в Районен съд - Кюстендил

снимка: infomreja.bg, архив

Кюстендилският районен съд обяви конкурс за заемане на длъжността „съдебен деловодител“. Минималните изисквания към кандидатите са завършено минимум средно образование, познания по общи деловодни техники, работа със стандартно офис оборудване, познания по стилистика, правопис, граматика и пунктуация, както и да притежават компютърна грамотност и умения за работа с Microsoft Office и Еxcel.

Кандидатите не трябва да са осъждани на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер, да не са поставени под запрещение и да са лишавани от правото да заемат определена длъжност.

Конкурсът ще се проведе на два етапа – преглед на документи,  писмен изпит за теоретичните познания на кандидатите по глава осма, глава четиринадесета, глава шестнадесета,  глава седемнадесета, глава осемнадесета и глава деветнадесет от ПАС, както и практическите им умения за работа с компютър.

Кандидатите се оценяват по шестобалната система, като крайната оценка на  всеки кандидат е средноаритметичното число от оценките на всички членове на конкурсната комисия по практическия и теоретичния изпит.

Минималният размер на основната заплата е 482.00 лева, минимален V ранг – 25,00 лева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK