Спипаха дупничанин по време на нерегламентирано рязане на дърва

Снимка: Община Дупница

Жител на Дупница е хванат тази сутрин в района на "Топлата вода" след извършено нерегламентирано рязане на дърва. След сигнал на граждани, служители от "Контролно звено" и "Екология" са установили при извозването им мъж, който се готвел да транспортира дървения материал.

Съставен му е акт, който ще бъде в размер от 100 до 300 лева. 

За периода от 23. април до днес са наложени следните санкции. За установени нарушения по Наредба за отглеждане на домашни животни птици и пчелни семейства на територията на община Дупница са съставени 3 акта на собственици на коне, оставени без надзор и свободно пашуващи в частни земеделски имоти на територията на Дупница.

В законоустановения срок, ще бъдат издадени актовете, които са в размер от 250 лева до 500 лева за физически лица. 
Съставени са 3 акта на собственици на кучета, за това че притежаваните от тях животни не са регистрани, съгласно изискванията на Наредба за регистрация и отглеждане на кучета. 

За паркиране в общински зелени площи са наложени 10 глоби с фиш на собственици на моторни превозни средства. 
За увреждане на декоративна растителност, изразяваща се в разлепване на рекламни материали и монтиране на табели са съставени 2 акта на нарушители от гр. Дупница. 

Направени са 2 предписания за вдигане на шум в часовете от 14.00 до 16.00 от извършване на авторемонтни и строително-ремонтни дейности в града, отново след сигнали на граждани. 

Сигнали се подават денонощно на дежурните телефони в Община Дупница 0879 523 474 и 5 92 59.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK