Облекчават движението в община Гоце Делчев с ремонтирани улици и кръстовища

Снимка: Infomreja.bg

Общинската комисия за безопасност на движението – Гоце Делчев, предвижда да засили контрола спрямо водачите на МПС и превантивната работа с пешеходците. В плана на Комисията са залегнали и други дейности, които ще подобрят движението по улиците и пътищата.

Закупени са 10 видеокамери и ще се монтират още 5. Пред Медицински център 1 ще се обособи паркинг и така ще се облекчи преминаването по улица „Стара планина“, която е от Републиканската пътна мрежа Гоце Делчев – Петрич – Златарево.

Предстои ремонт и преасфалтиране на пътя за „Пирин – Текс“. Тогава при кръстовището между улиците „Дунав“ и „Пейо Яворов“ ще се обособи допълнителна лента за  престрояване на пътните превозни средства, с което ще се избегне сегашното задръстване.

Предвижда се ремонт и на пътя за село Брезница и обезопасяване на опасните участъци с мантинели. На кръстовището между селата Брезница и Корница движението ще стане кръгово.

И още една добра новина, която обяви за ИНФОМРЕЖА секретарят на Комисията по безопасност на движението в община Гоце Делчев – Атанас Гаминчев. Тези дни Общинската администрация ще направи постъпки пред АПИ за промяна на регулацията на кръговото кръстовище на входа на град Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Анонимен10:03 - 07.03.2019
Добре че, ул. Пейо Яворов не е асфалтираха, иначе олигофренчетата шофьори ще се изтрепят на завоя с ул. Бяло Море. Не че сага много ги спира но все пак. Тази улица не трябва да се асфалтира, трябваше и ул. Бяло море да си остане на павета.
Иван09:40 - 07.03.2019
Г-н Москов,всички постижения за нашият град много ме радват.Но имам една много голяма молба към Вас.Моля Ви обърнете внимание на улица Тодор Александров и нейните пресечки от другата страна на реката.Четиридесет години живея на тази улица и никога не е правен цялостен ремонт а само кърпеж.
Боби09:32 - 07.03.2019
Между бул. "Г. Делчев" и младежкия дом остана една язва, няма и 200 метра, настлана със зле поддържан паваж и не се намериха малко пари да се оправи. От там до автогарата стана о.к., ама да стигнеш до там е ужас. Така на парче не става...
Аз09:27 - 07.03.2019
Знаем как в Гоце Делчев се правят ремонти. Намаляват тротоарите, та двама души да не могат да се разминат. Всичко е задръстено от коли, те ще обучават пешеходци как да се движат. Може би ще ги учат да летят.

FACEBOOK