Областният управител Виктор Янев откри тържественото заседание на новоизбрания Общински съвет - Бобошево

Снимки: Областна администрация - Кюстендил

По заповед на областния управител на Кюстендил Виктор Янев днес се състоя първото заседание на Общински съвет – Бобошево. Янев бе придружен от зам.-областния управител Радослава Чеканска.

На тържествената сесия клетва положиха новоизбраният кмет на община Бобошево Крум Маринов, кметовете на кметства и общинските съветници.

„Надявам се, че давайки своя глас в изборния ден, жителите на Бобошево са избрали най-достойните измежду вас, които ще работят неуморно за интересите и защитата на местното население. Работете мъдро и разумно, независимо от политическата конфигурация в Общинския съвет“, призова областният управител и пожела ползотворен мандат 2015 – 2019 г.

След приветственото си слово той даде думата на председателя на Общинската избирателна комисия Емил Атанасов, който прочете решенията от проведените местни избори, а по-късно връчи удостоверенията на 11-те общински съветници, на кмета на Бобошево, кметовете на кметствата Усойка, Блажиево и Слатино – Васил Соколов, Пламен Караканов и Сашка Димитрова.

По традиция най-възрастният член на Общински съвет – Бобошево в лицето на Лиляна Плачийска ръководи първото заседание. Тя пожела на членовете да запазят борбения си дух и след изборите, за да го пренесат в работата си в името на интересите на хората.

По втора точка от дневния ред и при тайно гласуване със 7 гласа „ЗА“ от общо 11 бе избрана Даниела Стоянова за председател на Общински съвет – Бобошево.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK