Областният управител с плакет от MOVE Week, СОУ-Кочан стана първенец

снимки: Областна администрация - Благоевград

Областният управител Димитър Димитров беше удостоен с плакет за „Най-активна областна администрация за 2014 г.“ в рамките на MOVE Week – Европейската седмица на физическата активност и спорта.

Областната администрация в Благоевград е единствената областна администрация в страната, която стана агент на стна администрация в страната, която стана агент на движението и организира собствено събитие по време на MOVE Week - "Разходка нагоре по стълбите 2014".

Благоевградска област печели приза и с най-много на брой индивидуално включили се учебни заведения в различни спортни мероприятия – 11. В тях са взели участие 3000 ученици в 18 организирани събития.

Сред призьорите са СОУ „Христо Смирненски“ - с. Кочан с директор Гълъб Чаушев, класирани на I място, които получиха почетна грамота и парична награда, и НУ “Св. Паисий Хилендарски“ - Банско, представлявано от главния учител Евгения Тренчева, класирани на II място, които също получиха почетна грамота и парична награда.

"Благодаря за отличието на организаторите на мероприятието от българска страна „БГ Бъди активен“ и европейския координатор на MOVE Week – г-жа Ласка Ненова. Надявам се бройката на участниците в MOVE Week – Европейска седмица на физическата активност и спорта през 2015 година да раздвижи още повече българи", каза Димитър Димитров.

 

снимки: Областна администрация - Благоевград
снимки: Областна администрация - Благоевград
снимки: Областна администрация - Благоевград

КОМЕНТАРИ

komentator23:14 - 12.11.2014
Bravo !!! Gordeem se s uchitelite po fizkultura ot s.Kochan...samo napred
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK