Малчуганите от ДГ „Слънце“ - Радомир, показаха своята любов към България за 3 март

Снимки: Община Радомир

Патриотичните изяви на децата бяха запечатани на видеозаписи

Под надслов „Българийо, древна и млада, бъди благословена“, децата от двете подготвителни групи на Детска градина „Слънце“ в град Радомир, проведоха своите концерт – спектакли, посветени на 3 март – Национален празник на България.

Учителките на двете групи – Кунка Владимирова, Ирена Найденова, Ева Йорданова и Евелина Димитрова, създадоха две напълно различни продукции, но с една и съща цел – децата да покажат своето уважение, отношение и почит към героите и Родината.

„Едно от най-важните неща, на които учим децата, е да знаят какво е свободата и да могат да бъдат свободни. Свободата не е само определение, тя е и ценност, богатство, а също и качество. Тя е качеството да бъдеш свободен – това е посланието на националните ни герои, което достига до нас и до днес.

Стремим се да учим децата да познават и ценят историята, да са горди от своя произход, да милеят за родното и никога да не забравят, че България стои над всичко. Мястото на Родината е дълбоко в сърцето. Горди сме с нашите деца, които са ученолюбиви, талантливи, упорити и всеотдайни – истински българчета!“, заяви директорът на Детска градина „Слънце“ Нели Скримова.

Патриотичните изяви на децата бяха запечатани на видеозаписи, които ще бъдат предоставени на техните родители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK