Социалистите в Сандански възстановяват диалога и единството в партията

Снимка: БСП-Сандански

БСП – Сандански, определи резултатите от изборите като добри, но недостатъчни

Общинският съвет на БСП-Сандански, представи пред партийния актив цялостен анализ за изминалите местни избори на 28.11.2019 в клуба на БСП. Заседанието бе открито с едноминутно мълчание в памет на великия и незабравим Стефан Данаилов.

Изразена бе тревога, че Общинската организация на БСП в община Сандански влезе в предизборната надпревара силно разединена. Вместо пътят на диалога, бе избран пътят на конфронтацията. За да бъдем обективни, трябва да кажем, че вероятно всеки е допуснал някаква грешка. Затова анализът на изборите трябва да бъде началото на възстановяването на диалога и единството в партията“ – се казва в част от изводите в анализа.

Общинският съвет на БСП – Сандански, определи резултатите от изборите като добри, но недостатъчни, въпреки че се отчита увеличаване на броя на съветниците, а резултатът за кмет е почти три пъти по- висок от този през 2015 година

Социалистите бяха запознати с решение от 28 септември 2019 г. на заседание на ОбС на БСП, на което е прекратено членството в БСП на Снежана Любенова Стоянова, на основание чл. 13, т. 2 от Устава на БСП и на основание на Решение 111-МИ/24. 09. 19 г. на ОИК– Сандански. Същото заседание е избрало временно изпълняващ длъжността председател и е попълнило състава на Общинския съвет на БСП. Любенова в момента е член на РЗС.

„БСП е в навечерието на пълен цикъл отчети и избори в партията. Взето е решение решение събранията в основните партийни организации да започнат на 01.12.2019 год., а Общинската конференция в Сандански да бъде проведена на 7-и март 2020 година. От всички нас зависи да постигнем обединение, за да върви БСП Сандански напред  и да постигаме по- добри резултати“ - заявяват от Общинския съвет на БСП-Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK