БСП-Кюстендил, тръгва за победа на 27-и октомври

Снимки: Infomreja.bg

Валери Жаблянов: БСП се отличава с това, че е единствената, която се старае да внесе обществения интерес в общинските дела

Настъпи моментът, който го чакахме. Момент, от който при добре свършена работа по отношение на състава на кандидатите за общинска листа на БСП и качествен кандидат-кмет за Община Кюстендил, при добре изпълнени тези задачи, можем съвсем спокойно да получим успех и през следващите 4 години да управляваме община Кюстендил и да участваме в местното развитие.

Това обяви при старта на предизборната кампания на „БСП за България“, Росен Димитров, който е водач на листата и председател на общинския съвет на партията.

По негови думи сега протичат един от най-важните процеси – местните избори 2019 г. Какво направи БСП в тази посока – първо при създаването на общинската листа се отворихме към гражданската квота, които са представители на будното гражданско общество.

По този начин ние разширяване кръга си на влияние за местните избори. Наши помощници са и Инициативният комитет на нашия кандидат Здравко Милев, обяви още Росен Димитров.

Той е категоричен, че при съставянето на листата за кандидат-общински съветници са подбрани хора с образование, хора, които са специалисти в различни сфери. Росен Димитров обясни, че по отношение на кандидата за кмет са показали, че длъжността не е самоцел.

„Обединихме се около кандидатурата на Здравко Милев и надявам се направихме един мъдър ход, защото всички ние искаме нашият град да се промени и то в положителен смисъл.

Както казваше навремето Григор Вачков: Едно е да искаш друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. Нашият кандидат кмет, около който се обединихме притежава първите две неща със сигурност – той има желание да промени Кюстендил, има и възможностите, остава сядайки на кметския стол да го направи.

Аз съм убеден, че след като си представи неговата програма за работа може съвсем спокойно да ви убеди. Неговата сила е в привличането на външни инвестиции, които наистина трябват на нашия град.

Не случайно Здраво Милев е оглавявал Външно търговска банка и не къде да е, а във Виена“,  каза още Росен Димитров.

На официалния старт на предизборната кампания на БСП официални гости бяха Георги Сливенски, който е член на предизборния щаб на БСП и член на Изпълнителното бюро на партията, Валери Жаблянов – народен представител от Кюстендил и Дария Василева – политически организатор за област Кюстендил.

„Изборите за местни органи на властта винаги са били предизвикателство за БСП и за всички политически партии. Основната причина е, че в изборите за местна власт от една участват партиите, от втора родовете, от трета страна участват приятелските кръгове, от четвърта страна участва бизнесът.

И така в едни местни избори се получава една смесица от политически загадки, от частни обещания от корпоративни ангажименти.

И всичко това, в крайна сметка рефлектира върху това какво управление на общината. БСП се отличава през всичките тези години и се отличава с това, че е единствената, която се старае да внесе обществения интерес в общинските дела“, заяви и народният представител Валери Жаблянов.

"Не мога да скрия вълнението си след 4 години да застана на тази сцена с дълбокото убеждение, че не съм предал подкрепата, която получих тогава. Гледайки пълната зала, искрено се надявам, че на 27-ми октомври ще се поздравим с един не лош резултат, а защо и не най-добрият в община Кюстендил.

Тук сме се събрали хора заради идеята, заради каузата, заради червената роза. Заради битката за по-добър живот в община Кюстендил, но не за нас, а за всички жители.

Надявам се с ваша подкрепа на 27-ми октомври с №56 в бюлетината за общински съветници и № 75 за кмет, за да се поздравим с ПОБЕДА“, каза пред препълнената зала в читалище „Братство“ и досегашният общински съветник и кандидат за нов мандат, Атанас Гергинов.

Кандидати за общински съветници от БСП - Кюстендил:

1. Росен Раденков Димитров

2. Атанас Любомиров Гергинов

3. Лилия Георгиева Чингарска-Димитрова

4. Йордан Каменов Тодоров

5. Невенка Асенова Панчева

6. Лилия Живкова Евтимова - Алексиева

7. Бойко Любомиров Клечков

8. Елена Кирилова Йовева Димитрова

9. Христо Сашов Цуцумански

10. Асен Младенов Иванов

11. Димитър Иванов Соколов

12. Даниел Владимиров Испорски

13. Десислава Георгиева Разсолкова

14. Йордан Николов Костадинов

15. Тошо Иванов Мухтанов

16. Севделин Първанов Атанасов

17. Григор Димитров Велинов

18. Милена Огнянова Митева

19. Ганка Чанева-Ангелова

20. Биляна Кирилова Попова-Димитрова

21. Страхил Христов Данчев

22. Георги Кирилов Иванчов

23. Серги Дамянов Цонев

24. Снежана Иванова Арсова

25. Стоян Симеонов Ръждавички

26. Соня Георгиева Павлова

27. Добромир Руменов Димитров

28. Даринка Здравчова Маринова

29. Василка Цветанова Кръстева

30. Рени Борисова Мирчева

31. Венера Александрова Тасева

32. Огнян Любенов Пешев

33. Таня Георгиева Кирилова

34. Стоян Тимев Манов

35. Марио Иванов Янев

36. Валентина Страхилова Кирилова

37. Марио Костадинов Георгиев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK