Кирил Добрев: Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София

Кирил Добрев, снимка: Infomreja.bg, архив

"Не мисля, че Бузлуджа е изпитание, оттам левицата черпи сили и енергия"

Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София. Това каза пред Нова тв Кирил Добрев преди началото на събора на БСП на Бузлуджа. Честванията са под мотото "Бузлуджа 2019 - Единни за България".

 "На тези местни избори БСП ще успее да извади ново поколение политици, подготвени през последните 3 години. За оставки не мислим, защото знам, че можем да спрем феодалното управление в българските общини", каза още Добрев. 

Добрев обясни, че предизвикателствата на местния вот ще бъдат много. "Ако започнем с машинния вот, тъй като на изборите те се използват, за да стане по-лесно и са изключително важни. Спирането на държавната субсидия също ще бъде на дневен ред", отбеляза той.

"Не мисля, че Бузлуджа е изпитание. Оттам левицата черпи сили и енергия. Със стартирането на нашата кампания за местния вот, БСП ще има сили да победи", каза Кирил Добрев от БСП.

Левицата вече проведе национално съвещание в Габрово. Днес се очаква обръщението на Корнелия Нинова към симпатизантите. Предстоят и срещи на ръководството на партията и депутатите от парламентарната й група с участници в събора. /Клуб Z/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK