Областният съвет на БСП-Благоевград, с категорична подкрепа за Корнелия Нинова

Корнелия Нинова, снимка: Infomreja.bg, архив

На проведеното вчера редовно заседание на Областния съвет на БСП-Благоевград, социалистите направиха подробен анализ на резултатите от изминалите европейски избори. Посочена бе нарасналата подкрепа  за БСП – с 3 500 гласа повече, в сравнение с предишните избори.

Най-високи са резултатите в общините Гоце Делчев и Кресна. Там БСП е първа политическа сила, като убедително бие ГЕРБ. С тревога бяха посочени примери за купен корпоративен вот и бяха потърсени причините за 6 пъти по-високите изборни резултати на ДПС, постигнати в Благоевград.

На заседанието бе приета и декларация, в която социалистите от Пиринско категорично изразяват своето „несъгласие с евентуални вътрешно-партийни избори и смяна на лидера.”

„За нас основният приоритет в момента е да насочим всичките си усили към предстоящите избори за кметове и общински съветници, които изискват много работа и организация", са категорични социалистите.

„Областният съвет на БСП – Благоевград, призовава своите съпартийци и ръководството да проявят разум и да си дадат ясна сметка колко скъпо ще струва на партията провеждането на избори за лидер в този момент. За нас е недопустимо да пожертваме бъдещия ни успех и да предадем нашите избиратели в името на неясни цели, неоправдани амбиции и егоистичен реваншизъм", заявиха социалистите в своята декларация.

 

Снимка: БСП

КОМЕНТАРИ

66622:33 - 14.06.2019
Kak mojahte da izberete travestit za kmet?Dokarayte ya na orlov most v Sofiya.
Сиси22:31 - 14.06.2019
Минкеее...стара уроспиьо....нищо не може да те спаси.Вече и парите на любовника ти няма да ти помогнат.Хората не те искат никъде.. Изяде уя.
Ферат Коня22:28 - 14.06.2019
Какви мира е открила тая грозотия от Гърмен? Те съществуват от 100 години.Пръдлива свиня,абланишка снаха,амзовица...продаде общината за един пиянски хуй!!!!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK