С „Върви народе възродени“ читалищата отбелязват 24 май в Кюстендил

Снимка: Личен архив

Поканата е отправена и към всички културни дейци от региона

Читалище „Братство 1869“ и читалище „Пробуда 1961“ гр. Кюстендил ще се включат в националната инициативата на Съюза на народните читалища в България.

На 24 май от 10:00 ч. всяко читалище в страната да огласи пространството с „Химна на св. св. Кирил и Методий“ – „Върви народе възродени“!

Поканата е отправена към всички читалища от кюстендилска област.

По този начин символично ще бъде отбелязан Деня на славянската писменост и българската просвета и култура.

 

КОМЕНТАРИ

SUSAN BENSON21:46 - 22.05.2020
Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: [email protected] или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Характеристики и предимства; * Удобство - можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент от 2,85 до 5,95%. * Високи цени за одобрение * Вие получавате шанса да изберете датата на изплащане, всяка седмица, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Без скрити такси На много хора им е толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институти поради някакви причини, тук сме, за да помогнем. Ако наистина се нуждаете от решение на финансовите си предизвикателства, вие сте на една крачка, за да станете финансово свободни, любезно ни пишете за повече информация чрез: Имейл: [email protected] ИЛИ; WhatsApp: +447903159998 2020 © ️ Всички права запазени
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK