Общинските съветници от „БСП за България“ с декларация за подкрепа на малкия и среден бизнес

Снимка: Infomreja.bg

Предлагат я за приемане на предстоящата сесия на ОбС - Кюстендил

Общинските съветници, избрани от Коалиция “БСП за България“ в Общински съвет - Кюстендил, се обявяват в подкрепа на протеста на малкия и среден бизнес, организиран утре, 29.01.2020 г, на площад „Народно събрание“.

„Заявяваме съпричастност и подкрепяме изцяло исканията на представителите на българския бизнес срещу спорната Наредба Н-18, като напълно основателни. Това са търговци и работодатели, които са избрали да останат в България и с парите от бизнеса си остават тук, и създават работни места. Оказва се, че вместо облекчения, Наредбата създава допълнителна финансова тежест на легалния бизнес и най-вече на малките, и средни предприятия, а такива са основно работещите на територията на община Кюстендил.

Смятаме, че българският бизнес заслужава подкрепа и чуваемост, а не неясни текстове, които са променяни десетки пъти и въпреки това, неуредиците около въвеждането им, да водят до допълнителни задължения и тормоз за фирмите", обявиха още в декларацията си групата общински съветници от „БСП за България“.

Предстои декларацията да бъде предложена за приемане на общинската сесия в Кюстендил, която ще се проведе на 30-и януари /четвъртък/.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK