Облачността намалява до слънчево време

Снимка: Infomreja.bg

Вятърът ще е умерен

Днес облачността от запад ще се разкъсва и намалява и след обяд в повечето райони ще бъде предимно слънчево. Сутринта на отделни места в планините и в крайните източни райони ще превалява сняг. Ще духа предимно умерен вятър от запад-северозапад, който вечерта ще се ориентира от югозапад и ще отслабне. Максималните температури ще са от 0° до 5°.

Над планините облачността ще се разкъсва и намалява, но преди обяд ще е значителна и на места ще прехвърча сняг. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 5°, на 2000 метра - около минус 12°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, преди обяд все още със слаби валежи от сняг. След обяд валежите ще спрат, а привечер и облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад, който вечерта навсякъде ще се ориентира от югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 1°-2°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното, но ще продължи да се повишава и ще се доближи до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 17 ч. и 35 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 50 мин. Луната залязва в 7 ч. и 47 мин. и изгрява в 17 ч. и 07 мин. Фаза: пълнолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK