Облачно време, на много места с валежи от сняг

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между минус 2 и 3 градуса

Днес ще бъде облачно и на много места в страната ще продължи да вали сняг, като интензивни ще са валежите в Източна България и там ще има виелици и навявания. След обяд валежите ще започнат за отслабват и от запад да спират. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, в София около минус 1°.

Над планините ще е облачно с валежи от сняг. След обяд снеговалежите ще отслабнат. Ще духа умерен, по откритите части и силен северен вятър. Температурите още ще се понижат и максималната на 1200 метра ще е около минус 6°, на 2000 метра - около минус 12°.

Над Черноморието ще е облачно с валежи от сняг, по южното крайбрежие - предимно мокър. Ще духа умерен и силен север-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 0° и 3°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще бъде от 3 до 5 бала.

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 47 мин. и залязва в 17 ч. и 33 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 47 мин. Луната залязва в 6 ч. и 59 мин. и изгрява в 16 ч. и 02 мин. Фаза: един ден преди пълнолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK