Облачно време днес

Снимка: Infomreja.bg

В Южна България - дъжд

Днес ще бъде предимно облачно, в Северна България и мъгливо. На места, главно в Южна България, ще превалява слаб дъжд, в Родопите и югоизточните райони ще има значителни валежи, в отделни райони с гръмотевици. Над крайните западни райони ще има временни разкъсвания и намаления на облачността. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е предимно слаб. Максимални температури - между 13° и 18°.

Предимно облачно ще бъде над планините. На места ще има слаби валежи от дъжд, в Родопите, Странджа и Сакар се очакват по-значителни количества. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще е предимно облачно и на места, главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд, в отделни райони - значителни и придружени с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 17-18°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Атмосферното налягане е и ще се задържи близко до средното за месеца.

На 29.10.2020 слънцето изгря в 06:58 часа и ще залезе в 17:22 часа. Продължителност на деня 10:24 часа.

Луната ще изгрее в 16:50 часа и ще залезе в 04:31 часа. Осветеност на диска в 0h UT 97 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK