Обитатели на обновен блок в Гоце Делчев изпратиха на министър Павлова благодарствено писмо

Домоуправителят Иван Велев предава на зам.-министър Нанков блгодарствения адрес до министър Лиляна Павлова, снимки: Infomreja.bg

Обитатели на обновен блок в Гоце Делчев изпратиха на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова благодарствено писмо.

„Нашият блок, който е точно срещу НТС в Гоце Делчев, е неузнаваем. След 48-годишния му живот и експлоатация, санирането му по националната програма за енергийна ефективност го направи почти нов", сподели домоуправителят Иван Велев.

Той пожела чрез ИНФОМРЕЖА да изкаже благодарността си от името на всички живеещи в обновената сграда и да благодари от сърце и на строителите от гърменското село Дебрен с ръководител Мустафа Гавазов, които според него са си свършили перфектно работата.

Само преди дни, на официалното откриване на двата санирани блока на улица "Бяло море" в Гоце Делчев, домоуправителят Иван Велев връчи на заместник-министър Николай Нанков специален поздравителен адрес до строителния министър Лиляна Павлова.

В него се казва: 

"Уважаема госпожо министър,

Отправяме към Вас и ръководеното от Вас министерство нашата огромна и искрена благодарност за обновения ни дом по националната програма.

Желаем Ви от сърце много здраве и дълголетие, креативно управление, мъдри решения и истинско удовлетворение от работата Ви в полза на хората!".

 

КОМЕНТАРИ

АЗЗЗЗЗЗЗЗ16:08 - 29.10.2016
наистина е за БРАВО , резултатите са на лице и съдим че са истински и по благодарствените слова на комунисти като бачо Иван Велев който е честен човек . Ами бачо Иване , гласувай с чисто сърце този път за кандидата за президент на ГЕРБ за да продължи държавата да строи така , и нашите блокове да бъдат санирани като вашия щото до сега нито едно управление не направи толкова много за българският народ Присъединявам се към поздравилният ти адрес до м-р Лиляна Павлова .Чест прави и на кмета Москов че призна направеното от ГЕРБ за града ни а то хич не е малко . Кога Станишев даде пари на червените кметове но Бойко дава защото кметовете са изпълнители а народът е български . Не отричайте а подкрепете борисов той е нужен на българия .
Аз08:39 - 29.10.2016
Браво, само да вметна, че са сбъркали фамилията на ръководителя, казва се Чолаков.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK