XXII Републиканско състезание по приложно колоездене даде старт на празника на Разлог

Снимки: Община Разлог

В Разлог започнаха мероприятията, посветени на празника на града. Старт даде XXII Републиканско състезанието по приложно колоездене.

Над 30 участници от 6 отбора демонстрираха своите умения по приложно колоездене на централния площад в Разлог. Всички те са призьори от републиканските шампионати срещу звездите от Европейския шампионат 2017 г. Състезателите са на възраст между 10 и 12  години и са от градовете Силистра, Берковица, Първомай, Челопеч и Разлог.

Някои от тях съвсем скоро се състезаваха за отбора на СБА в 32-рия Европейски шампионат за деца велосипедисти в Албания. Съдии на тазгодишния турнир са инж. Христо Ангелов от София и Снежана Зайкова от Разлог.

Поздрав към всички участници отправи кметът на Община Разлог, инж. Красимир Герчев, като пожела преди всичко крепко здраве и сили, за да могат и занапред да участват в шампионатите в страната и чужбина.

Градоначалникът сподели, че състезанието по приложно колоездене е добър старт на мероприятията за празника на град Разлог, защото младостта и спорта са от голямо значение и са приоритет за Община Разлог и затова трябва да бъдат поощрявани.

На състезанието присъстваха инж. Венцислав Гърменов - зам.-кмет, Атанас Орозов - председател на НЧ „15.09.1903-1909“, учители, директори на училища и др.

Организатори на състезанието са Община Разлог, СБА - гр. Разлог, Направление „Пътна полиция“, АК „Север“, НДПК „Младежта за безопасност на движението“, ПГ по Транспорт - Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK