Областен, кмет и председател се регистрираха в ОИК-Кюстендил

Снимки: Личен архив

Водачът е Петър Паунов, втора досегашният председател на ОбС - Михаела Крумова, следвана от Иван Андонов

Областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев, кметът на Община Кюстендил Петър Паунов и председателят на Общинския съвет Михаела Крумова внесоха документите за регистрация на кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства в Община Кюстендил.

Кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници е досегашният кмет Петър Паунов.

На второ място в листата е председателят на Общинския съвет и общински координатор на политическа партия ГЕРБ Михаела Крумова, трети в листата е председателят на читалище „Братство” Иван Андонов.

В листата са и председателите на местните организации на съставните партии от коалицията: Анелия Любенова - на СДС, Георги Петров - на ВМРО-БНД, д-р Румен Гогов - на ДБГ, Асен Динчев - на ЗНС, Адела Димитрова - на Обединени Земеделци, както и Борислава Иванова - представителят на НФСБ.

Листата е балансирано съчетание на най-големия политически формат и най-широкото гражданско участие. Кандидати за общински съветници на местната коалиция са водещи лекари, педагози, културни дейци и представители на местния бизнес.

Сред новите лица, които коалицията издига, са един от най-големите дарители и водещи работодатели - Бойко Недялков, управителите на общинските предприятия „Обреден дом“ - Камелия Асенова и на „Ученическо хранене“ - Луиза Базовичка, зам.-председателят на Общинския съвет Ангел Ангелов, управителят на Областно пътно управление – Юлия Божилова, председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва Ясен Ангелов, директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане” – Радостина Васева и доц. д-р Бойко Соколовски, официалният представител за Кюстендил на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

В деня на регистрацията Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци стартира и своя интернет-страница: https://www.koaliciakustendil.com/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK