Четири катастрофи с пострадали през почивните дни в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, катастрофата край Сандански, 5.4.2018 г.

Четири пътнотранспортни произшествия с пострадали хора са регистрирани през почивните дни за Великденските празници в Пиринско.  

На 06.04., около 13:30 часа на кръстовище, образувано от ул. „Осогово“ и ул. „Малешево“ в благоевградския квартал „Грамада“, лек автомобил „Форд Ескорт“ с 49-годишна водачка от Благоевград отнема предимството и блъска мерцедес с 32-годишен водач също от Благоевград.

За щастие катастрофата между двата автомобила се е разминала само с материални щети.

На 08.04. около 19:00 часа на ул. „Христо Ботев“ в Разлог, лек автомобил „Форд Маверик“ с 50-годишна водачка от Разлог, движейки се с висока и несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в страни от пътя и се блъска в отводнителна канавка.

С фрактура на носа е пострадала водачката на автомобила, която е настанена за наблюдение в МБАЛ-Разлог.

На 09.04. около 14:40 часа на Е-79 в района на Сандански, лек автомобил „Рено Клио“ със 72-годишен водач от Сандански, извършвайки обратен завой, без да пропусне движещ се в посока село Кулата лек автомобил „Мерцедес“, създава предпоставка за настъпване на ПТП, при което лекият автомобил „Мерцедес“  удря странично лекия автомобил „Рено“.

С фрактура на ключица и ребро, но без опасност за живота е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Клио“.

Последната катастрофа е на 05.04. около 19:35 часа в района между Сандански и ГКПП-Кулата.

Както писа ИНФОМРЕЖА, лек автомобил „Крайслер“ с 29-годишен водач от Сандански, движейки се с висока и несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътното платно, блъска се в еластична ограда и се преобръща в крайпътна канавка.

При инцидента са пострадали: водачът на автомобила, който е с охлузни рани по тялото и пътуващите в него: 21-годишен мъж от Сандански, който е с фрактура на израстък на прешлен и 25-годишен мъж също от Сандански, който е с охлузни рани по тялото.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK