Няма опасност за живота на пострадалите при инцидента на тунел „Железница“

Снимка: Infomreja.bg

Борисов пристигна в Благоевград

Няма опасност за живота на пострадалите работници след инцидента на новостроящия се тунел „Железница“. Това беше обявено от медиците в Благоевград пред премиера Бойко Борисов.

Той пристигна на място заедно с генерал Венцислав Мутафчийски и вътрешният министър Младен Маринов. Целта на визитата му бе да се увери за състоянието на работниците.

Както вече съобщихме един от тях бе закаран за ВМА, останалите са настанени за лечение в двете здравни заведения в Благоевград

„В стабилно състояние е болният, има фрактура от дясната страна. Има стабилна хемодинамика и е в добро общо състояние“, обявиха пред премиера от медицински център „Пулс“.

В импровизираната срещата се включи и директорът на МБАЛ - Благоевград, д-р Огнян Митев, който обясни, че един от настанените в болницата работници е с лека травма на корема, а вторият е с три счупени ребра, гръдна травма и контузия на бял дроб.

Визитата на премиера продължава, като всеки момент той ще пристигне на тунел "Железница".

Там ще направи инспекция на южната част на тунела, където вече са и министър Петя Аврамова, шефът на АПИ, главен комисар Николай Николов, кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, директорът на РЗИ – Благоевград, Калоян Калоянов и служители на Инспекцията по труда.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK