НПГ "Димитър Талев" минава на дистанционно обучение в онлайн среда

Снимка: НПГ "Димитър Талев"

Гимназията е готова да приложи нестандартното обучение още от понеделник

Ръководството, учителите и възпитаниците на НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев посрещнаха новината за обявеното извънредно положение в България спокойно, без паника и с готово решение за обучението през едномесечния период, в който всички училища на територията ще бъдат затворени като част от мерките за ограничаване разпространението на коронавируса.

"В НПГ създадохме организация за дистанционно обучение в онлайн среда. Всички подробности, както и някои предварителни задачи, които трябва да изпълните, ще получите от класните си ръководители", заяви в свое обръщение към учениците директорът на Неврокопската професионална гимназия - Мария Георгиева.

Предвид спецификата на професионалното обучение, преподавателите от НПГ "Димитър Талев" са избрали няколко платформи, които според тях няма да затруднят учениците при усвояването на учебния материал.

"Разчитаме на вашето активно онлайн участие в образователния процес в тази извънредна ситуация. Всички сме на линия и ви очакваме още в понеделник. Доскоро, пазете се и бъдете здрави!", пожела на своите възпитаници във фейсбук групата на училището директорът Мария Георгиева.

 

КОМЕНТАРИ

Кови13:41 - 14.03.2020
И ние от ПГ, па ще си посеем еко оранжерията онлайн. И като ни проникне, па и порасне Еко зарзавата само за снимка ще е.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK