Добротата в сърцето на една млада жена! Виолина Бекирова дарява дрехи за бедни дупничани

Снимка: Личен архив

С поредна благотворителна кауза се захвана 29-годишната дупничанка Виолина Бекирова. Въпреки скромните си години тя не веднъж е помагала на хора, изпаднали в нужда.

Този път Вили, както я наричат близките й, дари голямо количество дрехи за деца и възрастни хора в храма „Свети Георги Победоносец“ в Дупница.

Кампанията, която е озаглавена „Нуждаеш се от дрехи? Вземи. Желаеш да помогнеш? Остави", набира все повече последователи в социалните мрежи.

Хора от града и не само, ежедневно даряват дрехи за нуждаещите се на специално изработени щендери пред храма в Дупница.

„Успях да събера мои дрехи и такива от приятели, и познати. Те бяха чули за мен от ИНФОМРЕЖА и ме потърсиха, за да се обединим. Направихме дарението вчера и много се надявам, че ще продължим и занапред да помагаме на хора в нужда“, сподели пред ИНФОМРЕЖА Виолина Бекирова.

Тя благодари на всички, които й помагат в не лесната задача да се занимава с благотворителност.

„Във всяко едно подобно начинание плътно до мен е и моето семейство, които много ме подкрепят. Вчера дори с баща ми закарахме дарението, за което съм му много благодарна. Смятам, че човек не трябва да стои безучастен, трябва да помагаме“, категорична беше Вили.

29-годишното момиче се включи с помощ и за приюта на отец Иван в Нови Хан. Само преди няколко месеца тя дари всичките си спестявания, за да подпомогне отоплението на децата в приюта.

Младата жена се занимава от 4 години с благотворителност и единствената й цел е да помага на социално слаби хора и домове.

Сред последните кампании на Виолина е тази за 8-годишно момиченце от София, което се нуждаеше спешно от дрехи и обувки за зимата.

„Много е важно човек да помага. По този начин не си даваш парите на вятъра и в същото време правиш другите щастливи. Няма нищо по-хубаво от това“, каза още пред репортер на ИНФОМРЕЖА, Виолина.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK