Новост в Гоце Делчев – многофункционална зала за занимания по интереси

Снимка: Infomreja.bg

„Express sport PSH“ е място за групови и индивидуални занимания от най-ново поколение

От днес град Гоце Делчев има придобивка – зала „Express sport PSH“. Това е красиво място за групови и индивидуални занимания от най-ново поколение, от каквото общинският център имаше нужда.

Залата, която се намира на улица „Царица Йоанна“, беше открита снощи на изискано тържество, което по традиция започна с водосвет. Празничната вечер беше уважена от народния представител Богдан Боцев, кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов, общински съветници.

Придобивката е за всички, независимо от възрастта. Залата ще се използва  за спорт, разучаване на народни танци и  уроци по пеене.

В спортната програма влизат тренировки по zumba/zumba , zumba kids и zumba kids jr., които ще бъдат провеждани под ръководството на специализирания инструктор Таня Янева.

На всички, които искат да разучават български народни танци, ще помага известният хореограф Петър Москов, а на желаещите да вземат индивидуални или групови уроци по пеене – неговата съпруга, талантливата певица Бояна Москова.

В залата ще бъде ангажиран и Крум Томчев – персонален треньор по хранене, тренировки и възстановяване.

Организаторите са отворени за нови идеи и препоръки – какво да включат занапред в своя проект. Затова са поставили на видно място книга за предложения.

Засега занимания има само по зумба за деца. В пълния си капацитет залата ще работи от началото на следващия месец.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK